Powered by Agentia de Turism Book and Fly 0723 552 506     |     comenzi@cupoanelastminute.ro

Termeni si conditii

Portalul Cupoanelastminute.ro denumit in cele ce urmeaza „site-ul”, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.cupoanelastminute.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va invitam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta contractul valabil incheiat dintre parti.

 

Urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Cupoane last minute

Reprezinta serviciul turistic (pachetul de servicii, bilete) cu un pret promotional pus la dispozitie de proprietarul site-ului cu scopul de a fi comercializat in limita stocului si respectand perioada de valabilitate a ofertei care este evidentiata prin cronometrul afisat in pagina fiecarei oferte.

Utilizator

Orice persoana fizica care solicita o oferta. Accesul la continutul site-ului se realizeaza fara crearea si utilizarea unui cont.

Perioada de valabilitate

Fiecare promotie poate fi achizitionata numai in perioada de valabilitate evidentiata printr-un cronometru in timp real.

Accesul la promotii

Este permis oricarui utilizator care acceseaza site-ul www.cupoanelastminute.ro.

Drepturi de autor

Cupoanelastminute.ro este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii constituie proprietatea exclusiva a site-ului.

Raspundere

Serviciul (pachetul de servicii) mentionat in promotie este prestat de proprietarul site-ului, S.C. HAPPY WORK CENTER SRL, ceea ce implica raspunderea autorului fata de utilizator pentru incalcarea obligatiilor in prestarea serviciului ofertat pe site. Eventualele reclamatii vor fi adresate catre S.C. Happy Work Center SRL. Sunteti direct responsabil sa faceti propria evaluare independenta a pachetelor de servicii mentionate pe site la rubricile “Detalii Promotie” si “Informatii Utile”. S.C. HAPPY WORK CENTER SRL este emitentul promotiei si implicit al serviciului oferit si este singurul responsabil pentru prestarea pachetului turitic achizitionat de catre Utilizator.

Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail pentru a tine pasul cu toate superofertele noastre!