Powered by Agentia de Turism Book and Fly 0723 552 506     |     comenzi@cupoanelastminute.ro

-55%

Oferta SUNNY BEACH

Detalii promotieInformatii utile

Perioada: 17.06 – 21.06

 

Tarif: 76 euro/adult

 

Oferta include:

– 3 nopti de cazare loc in camera dubla la Hotel Kotva 4*, Sunny Beach;

– ALL INCLUSIVE;

– Taxa de statiune;

– Taxa de reprezentant.

 

Oferta nu include:

– Transport;

– Asigurare medicala;

– Cheltuielile personale.

Descriere Hotel Kotva 4*, Sunny Beach

http://www.kotva-bg.com/en

 

Localizare: Hotel Kotva 4* este localizat in sudul statiunii Sunny Beach, la 250 m de plaja, la 3 km de centrul statiunii si la 800 m de Nesebar.

 

Facilitati camere: Hotelul este alcatuit din 2 cladiri legate de o receptie comuna cu un lounge foarte spatios. Are 320 de camere duble si 151 de apartamente de 2 camere (dormitor si living cu usa intre ele). Fiecare cladire are 4 etaje si lift. Camerele sunt echipate cu linie telefonica directa, TV prin satelit, minibar, balcon si baie cu dus.

 

Facilitati hotel: Patiourile sunt foarte bune pentru relaxare si petrecere timpului liber. Exista 3 piscine exterioare, una de marime miniolimpica, iar celelalte 2 sunt tip aqua park. Piscinele sunt de adancime diferita, potrivite pentru fiecare varsta. Oaspetii beneficiaza gratuit de o terasa cu sezlonguri si umbrele de soare.

 

De asemenea, hotelul dispune de un restaurant a-la-carte, un bar cu TV prin satelit, bar la piscina, camere de jocuri cu mese de biliard, masa de tenis, sala de internet, magazin de suveniruri si un mic magazin, maseur si centru medical, sala de fitness, sauna si parcare.

Oferte similare - Bulgaria

Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail pentru a tine pasul cu toate superofertele noastre!